Coronabeleid Thoes 

In het hele land zijn er maatregelen genomen vanwege het Corona (Covid-19) virus, uiteraard hebben deze ook invloed op onze dienstverlening. Op dit moment is Thoes nog steeds geopend. Op deze pagina vindt u alle maatregelen die wij nemen om veilig te kunnen blijven taxeren. Wij volgen hierin het beleid van het RIVM en de overheid.

Onze taxateur probeert het bezoek aan uw woning zo kort mogelijk te maken. Daarnaast schudden wij geen handen en houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Ook desinfecteert de taxateur zijn handen voor en na het bezoek en draagt hij handschoenen en een mondkapje om het risico op het meebrengen of meenemen van het virus zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast houden wij ons aan de maatregel om niet uw woning te bezoeken als iemand binnen het huishouden van de taxateur ziekteverschijnselen vertoont. Wij laten het u uiteraard zo spoedig mogelijk weten als hierdoor een afspraak verzet moet worden.

Van u vragen we zoveel mogelijk medewerking te verlenen aan de bovenstaande maatregelen en bijvoorbeeld deuren zoveel mogelijk zelf te openen. Daarnaast willen wij ook van u vragen het ons direct te melden wanneer iemand binnen uw huishouden ziekteverschijnselen van het virus vertoont. Ook dan zullen we de afspraak verzetten. Uiteraard hopen we op uw begrip.

Heeft u vragen over ons beleid? Neem dan zeker even contact met ons op!